пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Всеукраїнський День бібліотек



Бібліотеки – скарбниці всіх багатств людського духу



       29 вересня на урочистості, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, в Семенівській центральній районній бібліотеці зібралися всі працівники сільських бібліотек та гості свята.   
   
Сьогодні  бібліотеки змінюють своє обличчя, функції, все активніше впроваджують інноваційні технології і за цим – майбутнє. В усьому світі сьогодні все більше зростає роль і значення бібліотек, бо якщо книги – фундамент освіти, то бібліотеки – основа цього фундаменту.         
       За наполегливу працю, відповідальність, надійність і вірність обраному фаху звучали щирі вітання  працівникам бібліотек від  голови Семенівської ОТГ Людмили Павлівни Милашевич , керуючого справами  районної ради Юрія Борисовича  Черевика, начальника управління культури туризму та архіву Ірини Анатоліївни Удовиченко.  



Кращих було відзначено грамотами та подарунками.       
 Багато теплих слів було сказано  на  адресу Катерини Олександрівни Яковенко. 42 роки вона віддано працювала на бібліотечній ниві, з них  30 років на посаді директора . Катерина Олександрівна   завжди опікувалася проблемами бібліотеки, вирішуючи безліч організаційних, господарських питань, намагаючись долати  всі труднощі, які поставали перед бібліотеками. Відданість бібліотечній справі, доброзичливість, порядність, щирість забезпечували авторитет серед колег району та області.  Цього дня її було нагороджено грамотами, цінними подарунками та квітами. Хороші слова за співпрацю було сказано працівниками сільських бібліотек.
       Керівники району представили бібліотекарям і привітали нового директора Семенівської ЦРБ Лідію Григорівну  Шумейко. Цього дня новопризначеному керівникові бажали    успіхів у професійній діяльності, творчого завзяття,  плідної співпраці , щоб нові обов'язки давалися легко і безперешкодно, щоб  кожний новий день допомагав реалізовувати  плани, прагнути до ще більших досягнень у роботі.    
      
       З вітальним словом та побажаннями звернулася   до всіх працівників бібліотечної справи та подарувала книги для бібліотеки, директор ТОВ ТРК-інформ  Любов Вікторівна Книш.    
      В цей день  приймали вітання  і  ветерани  бібліотечної справи  Семенівського краю, адже  вони присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням.  Кілька поколінь працівників змінилось в районній бібліотеці за час її існування, але завжди підтримувався дух, естафета від старшого покоління – працювати сумлінно, шанувати читача, дбати про фонди, бути справжнім осередком культури. Також було згадано і  тих колег, хто відійшов у вічність.       
      Музичні вітання на святі дарував народний аматорський, вокальний жіночий ансамбль «Подоляни» (керівник В. Денисенко).
      До Всеукраїнського дня бібліотек працівниками ЦРБ було організовано розгорнуту  книжкову виставку-автограф « Книги…книги…Мудрість віків на полицях струнких причаїлась». Серед представлених книг твори відомих письменників, поетів,  а також наших земляків, які були   подаровані для бібліотеки.        
       









 Сьогодні бібліотеки невпинно шукають  дорогу до свого читача і намагаються постійно бути актуальними  як за змістом, так і за технологіями.   
Вітаємо всіх працівників з професійним святом-Всеукраїнським  днем бібліотек!
Від усього серця зичимо всім міцного здоров'я,   творчого натхнення, добра, миру та благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів,   достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії.

Немає коментарів:

Дописати коментар