вівторок, 17 квітня 2018 р.

Конкурс "Найкращий читач Полтавщини"


17 квітня  в Семенівській районній бібліотеці для дітей пройшов II - й етап обласного конкурсу дитячого читання "Найкращий читач Полтавщини" в рамках Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія - 2018" серед учнів 6-7 класів. Цього року до конкурсу були залучені юні любителі книг з тих бібліотек, що не увійшли до ОТГ.
На книжкове свято зібралися переможці  І етапу  конкурсу.  Свято розпочала директор Л.Г. Шумейко, а щоб зняти хвилювання та додати   настрою   для всіх учасників було  проведено   цікаву розминку.Учасники конкурсу дізналися про читацькі вподобання своїх однолітків, презентували свої улюблені книги, відповідали на запитання журі.                        
Цього року  переможцями  стали  Вікторія Матвієнко (7кл.) районна бібліотека для дітей та Ніна Дударь (6 кл.) Устимівська сільська бібліотека. Переможці  нагороджені грамотами та  подарунками.            
На переможців чекають змагання в III-му етапі обласного конкурсу "Найкращий читач 2018 року" в м. Полтаві.   Бажаємо їм успіхів, творчого натхнення і чекаємо з перемогою!
А також з учасниками було проведено флешмоб «Супер читач».
До свята працівниками бібліотеки було організовано книжкову виставку «Мій сонячний дім-моя Україна».          

















Вітаємо переможців!



Немає коментарів:

Дописати коментар