вівторок, 13 листопада 2018 р.

Книги для Семенівської ЦРБ



9 листопада на урочистостях по відзначенню Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва  звучали  теплі слова та побажання на адресу культпрацівників  району.  Депутати районної ради від партії "Рідне місто", представники Кластеру "Меди Межиріччя" Сергій Семигреєнко та Валерій Книш передали в подарунок книги  для Семенівської ЦРБ. Ми щиро вдячні  за подарунок!


Бутенко Євген Павлович
Доля  Героя з  Полтавщини
[Текст]:
[ художньо-історичний роман]/ Є.П. Бутенко.- Полтава: ТОВ «АСМІ», 2018.-315с.
Художньо-історичний роман Бутенка Є.П.  «Доля  Героя з  Полтавщини» -це трагічна доля гвардії капітана Героя Радянського Союзу Даценка Івана мІвановича, уроженця села Черничий Яр Диканського району Полтавської області. Він безвинно постраждав від беріївської контррозвідки СМЕРШ (смерть шпіонам), але вистояв, не покорився, не обмовив себе і втік з північної сталінської каторги.

Пилипенко В.В.
 У кожного своя доля…[Текст]:
[ документально-художнє видання]/ В.А. Плипенко.-Полтава: ТОВ «АСМІ», 2018.-86с.
У книзі читач знайде роздуми досвідченої людини про життя, його плинність і долю. Книга просотана любовю і вдячністю  до тих, із ким автор ішов разом по життю. Вона складена з розповідей про людей і часи, які вже не повернуться.

«Рентальна пасіка/ Бжолярний круг»: Науково-практичнгий журнал.
 Саме у цьому журналі №2 читайте статтю  «Меди Межиріччя» Сергія Семегреєнка , президента асоціації «Кластер «Меди Межиріччя», засновника ПСП «Дружба».  Підприємство високої  сільськогосподарської  культури -  ПСП  «Дружба» широко впроваджує бджільництво та піклується  про навколишнє середовище, пропагуючи виробництво екологічно чистої продукції.




Немає коментарів:

Дописати коментар