четвер, 30 травня 2019 р.

Закінчились шкільні будні. Попереду прекрасна пора літніх канікул.
Гамірно і весело в районній бібліотеці, адже до нас у гості завітав шкільний майданчик (учні 1-4кл.). Спілкування відбулося в дружній і теплій атмосфері. Діти  знайомилися з книгами, журналами, на сторінках яких багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля навчитися робити цікаві речі. І навіть в наш час, коли на зміну друкованій пресі приходять електронні газети і журнали, все одно людство про все цікаве  дізнається з книг.
 
  З цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про те, як народжуються книги, яким чином вони потрапляють до бібліотеки.
        
Діти були активними учасниками: розгадували загадки, перевіряли свої знання у вікторинах, а також ділилися своїми враженнями про прочитане, і самі загадували загадки. Легко спілкувалися діти з Ю. М. Лут (начальник районного сектору з питань пробації), яка є постійним нашим гостем і користувачем нашої бібліотеки разом із своїми дітками.
  
Зустріч закінчилася на ноткі позитиву, піднесеності. 
        
На кінець бібліотекар наголосила, що дитинство це чудова пора сподівань, нових зустрічей та здійснення усіх бажань. Хто бажає отримати позитивні емоції, поповнити багаж необхідних знань – скоріше до нашої бібліотеки.
      
Усім сонячного настрою.

















Немає коментарів:

Дописати коментар