вівторок, 30 грудня 2014 р.

НОВОРІЧНИЙ ДЕКОР СВОЇМИ РУКАМИ

 Як завжди незадовго до Нового року у багатьох жителів нашого селища з’являются схожі питання новорічної тематики, наприклад: як правильно зустрічати і святкувати Новий рік 2015, що одягнути і що приготувати – це дійсно дуже важливі запитання. На них вам відповість організована в читальному залі Семенівської ЦРБ книжкова виставка «Рік новий крокує по планеті» якомога лаконічно і доступно. 
Зірки радять зустріти Новий рік 2015 не тільки з гарним настроєм, але і в теплому колі близьких людей. Як відомо, Коза являється символом 2015 р., і ця тварина по своїй натурі скромна і сором’язлива, тому занадто галасливі компанії її не притягують. Натовпи людей, музика до ранку і дискотека – все це не для неї. Лагідна Кізка надає перевагу такому оточенню, з яким не потрібно прикидатися і фальшивити у відносинах. Вона обожнює зустрічати новорічне свято в колі сім’ї, де по-душевному тепло і спокійно.
 Хочете щиро порадувати господиню Нового 2015 року? Значить, потрібно пригостити її смачною їжею, напоїти чистою водою і оточити увагою. Вона цінує гармонію в будинку і у відносинах. Також важливо відзначити (зустріти) Новий 2015 рік Кози з посмішкою і в компанії рідних людей. А всім тим, хто по-справжньому шанує сімейні традиції і ставить їх вище за все Коза подарує незабутні дванадцять місяців. Вона буде чудовою покровителькою і допоможе своїм шанувальникам домогтися успіху.
 Що приносить в дім відчуття новорічного свята? Звичайно ж, вбрана ялинка! Свято Нового Року та Різдва невіддільний від Різдвяної ялинки. Тому вам доведеться включити свою уяву і прикрасити новорічну красуню так, щоб всі були в захваті.
Без ялинки обійтися не можна. Це зрозуміло і дорослим, і дітям. Адже саме до неї так часто в новорічну ніч ми звертаємо свої погляди. 
 І от в нашій бібліотеці вишикувалися різноманітні види новорічних ялинок. «Новорічний декор своїми руками» привертає увагу широкі кола наших користувачів. Вони розглядають їх, роблять фото на згадку.
 Такі ялинки можна прикрасити і саморобними іграшками. Головне, щоб при погляді на неї в душі відразу з'являлося чітке відчуття - ось він, Новий рік!

Немає коментарів:

Дописати коментар