понеділок, 24 серпня 2015 р.

З Днем Незалежності, Україно!

Сердечно вітаємо всіх з Днем Незалежнсті! Бажаємо здоров’я і щастя, добра і достатку, сили і наснаги, миру, безхмарного неба, для кожного українця! Любіть Україну, всім серцем, будьмо всі разом в цьому наша сила!

Семенівською центральною районною бібліотекою до Дня Прапора та Дня Незалежності України було підготовлено ряд заходів: організовано розгорнуту книжкову виставку "Миті історії української незалежності",

проведено патріотичну годину "Символіка України та рідного краю". Для молоді було представлено літературно-музичну композицію "Моєї юності свята країна, моє життя й майбутнє - Україна". Проведено  інформаційну годину "Поєднаймось, братове мої,синім небом і жовтим колоссям"та бібліографічний огляд літератури "Благословенні будьмо і єдині у незалежній Україні" Під час проведення районного свята працівниками ЦРБ та районної бібліотеки для дітей було організовано виставку народних умільців. Свої роботи представляли і юні користувачі районної бібліотеки для дітей  Коверя Даша, Величко Альона, Козловська Валя, Гиря Антон.














Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у кожен дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! 

Немає коментарів:

Дописати коментар