понеділок, 16 липня 2018 р.

Презентація книги



У неділю, 15 липня, в приміщенні районного краєзнавчого музею відбувалася презентація збірки братів Олександра та Степана Коськів «Оксамитові очі Сули». Працівники Семенівської ЦРБ вітають Олександра Арсентійовича з виходом збірки та з Днем народженням (який він відзначає цього ж дня)!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у Ваших починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Господь рясно благословляє Вас і збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай Ваша творча праця завжди буде цікавою, сучасною, актуальною і правдивою.
Олександр Арсентійович голова літературного кафе «Рідне слово», що діє при Семенівській ЦРБ. Він завжди бажаний гість  у бібліотеці, у нього багато творчих планів, задумів. 
В цей день було сказано багато хороших і теплих слів на адресу Олександра Арсентійовича.
Вітання звучали від    шанувальників  його  творчості, друзів, колишніх колег. Було багато і музичних вітань.  Та головне, як ми зрозуміли,що поезія  для О.Коська  - це його невід’ємна частина життя.  В його доробку є і прозові твори та твори для дітей.
«А матеріалу  в мене вистачить ще не на одну книжку», були  б лише кошти», - наголосив Олександр Арсентійович. Тож побажаємо , щоб все задумане збулося!

Дивись також


Немає коментарів:

Дописати коментар