понеділок, 15 травня 2023 р.

Книги із серії «Країна Перельманія»

 



Як дітям привити любов до знань? Як розповісти про складне простими словами? Як зацікавити? Як навчити використовувати отриманні знання в житті? – всі ці питання неодноразово виникають в головах батьків, вчителів та й самих дітей.

Чи може алгебра, геометрія чи фізика бути захоплюючими? Якщо ви вважаєте, що ні, то ви просто не читали ще книг всесвітньовідомого популяризатора науки Якова Ісидоривича Перельмана (1882-1942). Ці книги виділяються серед інших наукових книг своїм неповторним сяйвом, яке вони розливають наче благодать на усе довкілля. Вони захоплюють своєю простотою написання, підвищують інтерес до наукового предмету, формують фундамент на якому стає можливим вже поглиблене вивчення.
Отож запрошуємо юних читачів познайомитися з серією книг «Країна Перельманія» серед яких в нашій бібліотеці є «Захоплююча Геометрія», «Захоплююча алгебра» та «Фізика на кожному кроці».
Ми впевнені, що завдяки цим книгам розшириться кругозір читача, з’являться нові знання та несподівані зіставлення, а головне — складні речі стануть зрозумілими!

Немає коментарів:

Дописати коментар