пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Презентація книги Любові Клімук «Крива Руда Час. Події. Люди.»

 Сьогодні 26 травня в КУ «Семенівська центральна бібліотека» відбулося чергове засідання літературного кафе «Рідне слово», присвячене презентації книги нашої землячки Любові Клімук «Крива Руда Час. Події. Люди.», над якою вона працювала майже 20 років. До написання книги Любов Іллівну спонукала любов до рідного краю. На заході були присутні багато гостей і сама авторка, в минулому вчитель російської мови та літератури Криворудської загальноосвітньої школи.

Всім запрошеним Настя Куценко подарувала пісню « Україна моя». Презентація пройшла у формі знайомства з розділами книги, про які розповідали працівники бібліотеки: директор Лідія Шумейко, методист Людмила Безсмертна та бібліотекар дитячого відділу Ольга Мартус. Також до слова були запрошені близькі друзі Любові Іллівни – Любов Василівна Мазанько, Ліана Сіденко і Олена Дмитрівна Кіяшко. На презентації звучало багато теплих і приємних слів в адресу автора, її заслуги в період роботи в селі Крива Руда.
В своєму виступі Любов Іллівна виразила слова подяки всім присутнім. ЇЇ розповідь перепліталася з поетичними рядками, цитатами та була наповнена спогадами, про роки роботи в школі, своїх учнів і колег, які також були серед запрошених.
Зі словами вдячності та найкращими побажаннями звернулися начальник відділу культури та дозвілля Інна Іванівна Календарь, Любов Антонівна Бондар, Наталія Іванівна Мовчан, Павло Миколайович Бабарика, Петро Петрович Сліпаченко.
В заключені хочеться сказати про талановитих людей Семенівщини, які так щиро люблять і прославляють свій край, серед них і Любов Клімук. Книга "Крива Руда Час. Події. Люди." з якою сьогодні познайомились всі присутні, є мостом між минулим і майбутнім, скарбницею, яка зібрала в собі історію одного села і яка стане джерелом знань для наступних поколінь.
















Немає коментарів:

Дописати коментар