вівторок, 19 грудня 2023 р.

Зимові книги

 Є зимові книги… Не ті, які про зиму, а ті, які роблять затишною хурделицю за вікном та гріють душу навіть у люті морози. Мабуть більшість читачів погодиться, що коли, як не взимку, так приємно закутатися в теплий плед, заварити чашку ароматного чаю і погрузитися в світ книжкових таємниць, неповторних історій та чарівних пригод.

Сьогодні ми підготували невеличку підбірку книг, які обов’язково не залишать вас байдужими!

1. Книга «Осіннє рондо місячної ночі» Алла Рогашко

Яскрава і зворушлива історія любовної одержимості, що творить чудо. Карколомні збіги, містичні події, морок часу, давні таємниці та забуті трагедії – все це ви зустрінете та сторінках цього роману.

2. Книга «Шоколад з чілі» Йоанна Ягелло

Вам доводилося куштувати шоколад із чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Саме його нагадує життя 17-річної Лінки, яка щойно вступила до омріяного ліцею. Вона відшукала давно втрачену сестру й нарешті розібралася у своїх почуттях до Адріана. Здається, перед нею чудове майбутнє. Проте не все так рожево…

3. Книга «Руденька» Юлія Пилипенко

Ви колись замислювались, що б зробили, якби це був останній день вашого життя?…
Тоді ця книга для вас. Ця книга – не просто історія боротьби життя зі смертю, це ще й історія кохання. До чоловіка, до життя, до себе, це своєрідний щоденник-сповідь, де кожен рядок – не уява авторки, а події з її життя.

4. Книга «Хранитель забутих речей» Рут Хоган

Сорок років тому письменник-початківець Ентоні Пардью в один день втратив все найдорожче: його наречена Тереза гине напередодні весілля, а подарований нею медальйон, символ кохання, безслідно зникає. Залишилися тільки біль від непоправної втрати й почуття провини... У завжди закритій на ключ кімнаті він зберігає колекцію втрачених і врятованих речей у надії допомогти бодай одному розбитому серцю, повернувши йому втрачене.



Немає коментарів:

Дописати коментар