неділю, 14 червня 2015 р.

«Довідково-бібліографічне та інформаційне обслуговування: трансформація послуг та ресурсів»


10-11 червня у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського відбувся семінар завідувачів відділами інформаційно-бібліографічної роботи, бібліографів та працівників, що відповідають за бібліографічну роботу ЦРБ і ЦМБ та міських бібліотек для дорослих м. Лубни і м. Миргород «Довідково-бібліографічне та інформаційне обслуговування: трансформація послуг та ресурсів», який проводиться з метою удосконалення інформаційно-бібліографічної діяльності, практичного навчання та обміну досвідом бібліографічної роботи.
Тетяна Іванівна Зеленська директор Полтавської
обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П. Котляревського
вітає учасників обласного семінару
Надія Володимирівна Влезько заступник директора Полтавської
обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П. Котляревського
Олена Миколаївна Войцехівська головний бібліограф Полтавської
обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П. Котляревського
Бібліографічну продукцію Семенівської ЦРБ представляла
 провідний бібліограф З. Іващенко
На семінарі було  презентовано  біобібліографічний покажчик «Великий полтавець Іван Петрович Котляревський». Це видання Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека імені І. П. Котляревського  видала з нагоди свого 120-річчя. Це перше велике видання про письменника, яке склав творчий колектив бібліотеки.Відповідальна за випуск,заступник директора з інформаційних технологій Людмила Власенко представила колектив, що працював над випуском.

Біобібліографічний покажчик видано в кількості 100 примірників. По одному було вручено учасникам  семінару. Тож його отримали  всі районні, а також міські бібліотеки області. Покажчик познайомить сучасного читача з творчою спадщиною І. Котляревського, науково-популярною, публіцистичною, художньою літературою, науковими працями, електронними ресурсами про життєвий і творчий шлях письменника та вшанування пам’яті на Полтавській землі.
Це нове видання орієнтовано на широке коло читачів – усіх, хто прагне глибше осягнути велич славетного сина Полтавщини – Івана Петровича Котляревського. Видання стане у пригоді освітянам, бібліотечним працівникам, вихователям для організації соціокультурної діяльності.

Інформація розміщена на сайтах  http://library.pl.ua, ВПолтаві.infoОДТРК «Лтава»,  natemu: інформація з перших вустІРТ. Полтава

Немає коментарів:

Дописати коментар