пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Нові надходження


Увага! Новинки літератури!
Випуск 6







63.3(2)622
С 34

Сидоренко, Олександр. Межа вибору.Російсько- радянська каральна система проти полтавців -"остарбайтерів" та колишніх військовополонених в 40-ві роки ХХстоліття [Текст]/Олександр Сидоренко.-Полтава, 2015.-88с.
Автор спираючись на мову раніше засекречених кримінально-процесуальних справ, які знаходяться в архівах колишнього КДБ, прослідковує непросту долю полтавців -"остарбайтерів" та червоноармійців -військовополонених після фашистської Німеччини. Дана книг ає завершенням циклу історичних розвідок автора про полтавців -"остарбайтерів" та вязнів фашистських , а потім і радянських концтаборів.



63.3(4УКР-4ПОЛ)
С 89

Супруненко,О.Б. Дослідження літописної Лтави:Іванова гора [Текст]/О.Б. Супруненко,Ю.О. Пуговолок.-К.:ЦП НАНУ і УТОПІК, 2015.-Частина перша.-180с.:іл


Видання продовжує серію праць за результатами охоронних археологічних досліджень у Полтаві останнього десятиліття.










63.3(4УКР-4ПОЛ)
Р 35
Ревегук,Віктор. Полтавщина під німецькою окупацією(1941-1943)[Текст] Нариси історії/ Віктор Ревегук.-Полтава: Дивосвіт,2015.-388с.

Монографія містить десять розділів, які охоплюють усі сфери життя полтавців протягом двох років німецької окупації,в тому числі характер окупаційного режиму, органи місцевої влади і управління, поліцейські структури, господарське життя і побут населення, стан сільського господарства, промисловості, культури, освіти і медицини, а також благодійну діяльність громадськості. Значна увага приділена долі радянських військовополонених і остарбайтерів.Подано нові факти про партизанський рух на Полтавщині.




63.4(4УКР)46
С 77

Старожитності Лівобережнього Подніпровя -2015=Antiquities jf the Dnieper Left Bank Regions-2015: збірник наукових праць/Центр памяткознавства НАН України і УТОПАК: Інститут археології НАН України; ЦОДПА;[наук. і відп. ред. Супруненко О.Б.; редкол.: Івакін Г.Ю., Ковальова І.Ф, Кулатова І.М. та ін.].-К.: Центр памяткознавства НАН України і УТОПІК, 2015.0208с.+4 вкл.
Вміщені статті і публікації археологів -дослідників старожитностей Дніпровського Лівобережжя і Криму. Видання ключає накові праці з археології доби неоліту, бронзи, раннього залізного віку, розвинутого і пізнього середньовіччя, козацкої епохи, що присвячені проблематиці вивчення поселень і городищ, скарбів, випадкових знахідок, які вдалося зберегти і передати до музейних колекцій.

65.9(4УКР)321
В 75

Воронянська А.П. Мотивація праці в сільськогосподарських підприємствах
[Текст]/: Монографія/А.П. Воронянська .-Полтава:РРВ ПУСКУ, 2008.-141с.

В монографії викладено теоретичні, методичні та практичні положення щодо підвищення ефективності дії мотиваційного механізму високопродуктивної праці в сільськогосподарському  виробництві в сучасних умовах


Немає коментарів:

Дописати коментар