пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Районний семінар - практикум


 2 грудня  2016 року на базі   Семенівської ЦРБ  відбувся районний семінар  - практикум  «Планування роботи бібліотек на 2017 рік та звітність 2016 рік».

Семінар відкрила директор ЦРБ  Катерина Олександрівна  Яковенко. Вона ознайомила з програмою семінару та виступила з питанням «Сучасні концепції бібліотечного обслуговування. Бібліотечний менеджмент».
У роботі семінару взяли участь працівники структурних підрозділів Семенівської ЦРБ.
Зав. відділом обслуговування ЦРБ  Г.В. Самбур надала консультацію по питанню «Робота бібліотек згідно технологічних аспектів обслуговування користувачів.
«Зміни до макету систематичної картотеки статей для сільських бібліотек. Основні вимоги до звітності з інформаційно-бібліографічної діяльності за 2016рік»  по даному питанню виступила провідний бібліограф З.С. Іващенко.
Провідний методист Р.Ф. Петулько надала методичні рекомендації  «Основні напрямки  роботи та ювілейні дати на 2017рік, а також   з планування бібліотечної діяльності на 2017 рік та звіту за 2016 рік.
О.П. Капустянська, провідний редактор відділу комплектування, надала консультації по питанню «Організація, використання та збереження книжкових фондів (переоблік, списання).
Бібліотечним  працівникам  було вручено грамоти та подяки за участь у обласних конкурсах. Вони отримали також індивідуальні консультації з метою подальшого покращення діяльності  їх бібліотечних закладів.
На закінчення директор  К.О. Яковенко підвела підсумки семінару.














Немає коментарів:

Дописати коментар