понеділок, 1 жовтня 2018 р.

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку


1 жовтня в Семенівській ЦРБ  відбувся захід присвячений  Дню людей похилого віку та Дня ветерана. У цей осінній сонячний день в літературній вітальні зібралися люди поважного віку.
З вітальними словами до присутніх звернулася голова ради ветеранів Л. Мазанько, голова жіночої ради О. Лисенко, голова ради ветеранів Очеретуватівської сільської ради К. Клименко, а також І. Трохименко, Г. Дейнега. Та на зібранні говорили і про труднощі буденного життя, малі пенсії, підняття тарифів.  Турбує на сьогодні  і  духовне, психічне та фізіологічне здоров’я з якими зустрічаються щодня.
Від щирого серця бажали  здоров'я, благополуччя,  щоб у  кожного  своя золота осінь була щасливою, побільше сонячних і теплих днів у житті
Піснею гостей вітали  Г. Фесак, Л. Аркайкіна, Н. Пахомова,М. Щербина ( муз. керівник Г. Лавріненко). Свій  гумор читали  А. Пахомов, Г. Фесак.
Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших - тихим бабиним літом, у третіх - суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії.
Ми вчимося у старшого покоління мудрості,   досвідченості,  витримці,  доброті.






Ми ще раз вітаємо вас усіх зі святом.
Бажаємо, щоб першим гостем  було здоров'я,
Як лист дубовий, таке міцне,
А другим гостем – радість у хату,
Що веде за собою друзів багато,
Щастя, веселість, добрую долю,
Для серця втіху, добра доволі.
Багатства в домі, в душі спокою.


Немає коментарів:

Дописати коментар