понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Всеукраїнський день бібліотек


28 вересня 2018р. в Семенівській центральній  районній бібліотеці  відбулася  нарада-семінар «Організація роботи  публічної бібліотеки в житті місцевої громади».
На семінарі було розглянуто питання  про роль бібліотеки в житті сільської громади, участь сільських  бібліотек в районних та обласних конкурсах (директор Л. Шумейко), переходу бібліотек на УДК (інформація Г. Самбур).     
  А також  в переддень  Всеукраїнського дня бібліотек  було   відзначено кращих працівників сільських бібліотек. Вітання звучали від в.о. завідувача  сектору  культури та туризму  Семенівської  РДА  І. Синенко, директора Л.Шумейко, письменника  А. Пахомова, працівників служби  у справах дітей Т. Таран, М. Гаврилко, від ради ветеранів Г. Дейнега. Музичні  вітання дарував художній ансамбль  «Орлиця» (керівник М. Щербина, муз. керівник Г. Лавріненко).
Для учасників зібрання проведено масовий захід   «Бібліотек@ – територія єдності» 
( ведучі Л. Безсмертна , З. Іващенко). Учасники заходу переглянули фото сушку «Семенівська ЦРБ в об’єктиві» .  Крім того   до Всеукраїнського дня бібліотек було організовано    виставку – рейтинг «Будь в тренді: читай українське!».






































Немає коментарів:

Дописати коментар