вівторок, 15 лютого 2022 р.

Дякуємо за подаровані книги!

 Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

Книга як почуття – даруєш комусь, а тепло на душі тобі.


Вона – одна із найцінніших винаходів людства, сіє правду, добро, любов; вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. . Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки. Проте, якщо про День Святого Валентина відомо всім українцям, то про День дарування книг майже ніхто не знає.14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

Наша бібліотека вдячна партії ВО «Батьківщина», нашим користувачам Юрію Іванцову, Олександрі Івановні Коваленко, Ларисі Гришко, Л. В.Мазанько, Юлії Єлагіній, М. Шквир (уродженець с.Степанівка, працює науковим співробітником ННЦ «Інститут землеробства НААН»)   за подаровані книги і ми сподіваємося, що кожна з книг знайде свого читача.

Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». Частіше заглядайте до скарбниці духовності — книг, з яких б'є невичерпне джерело мудрості. Добрі справи робити приємно!










Немає коментарів:

Дописати коментар