четвер, 13 квітня 2023 р.

Великдень. Майстер-клас "Сяду я з краєчку- розпишу яєчко "

 


      Наближається одне з найбільших християнських свят — Великдень. Всі ми чекаємо це свято з піднесеним настроєм, надіями та сподіваннями. Адже ця подія — Воскресіння Ісуса Христа — є фундаментом віри, яка змінила розвиток та життя людства.

     Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, світлими думками та радісним співом і взаємними привітаннями: "Христос Воскрес!" -  "Воістину Воскрес!" До свята готуються заздалегідь – випікають паски, розписують або розфарбовують яйця.

  Звичай розфарбовувати яйця не є тільки український. Цей звичай відомий усім європейським народам. Українці надали йому характерні риси, розфарбовуючи яйця притаманними українській народній культурі орнаментами.

   Сьогодні і наша бібліотека перетворилася в Творчу майстерню, наповнену добром,  любов’ю  і вірою в мирне майбутнє. Для дітей 4х класів було проведено майстер-клас «Сяду я з  краєчку - розпишу яєчко».

   Діти постаралися на славу! Кожна писанка унікальна і неповторна. Дякуємо організатору майстер-класу Луговій Лілії за чудовий настрій і яскраві роботи.














  

Немає коментарів:

Дописати коментар