середу, 16 грудня 2015 р.

Наші екскурсії та зустрічі!


15 грудня на екскурсію до Семенівської центральної районної бібліотеки завітали учні Наріжанської ЗОШ І-ІІст., та Худоліївської ЗОШ і-ІІІст. (вчителі Волик Л.В., Гаврик В.М., Махно С.П.)
Працівники  районної бібліотеки для дітей познайомили  гостей з відділами бібліотеки, з Інтернет - центром для дітей, з народознавчим куточком. Так як зустріч відбулася напередодні Святого Миколая та Нового року, провели вікторину «Зимова сніговерть». Діти з задоволенням розгадували загадки, відповідали на запитання , переглянули книжкову ілюстративну виставку «Новий рік крокує по планеті».
Далі  гості  завітали до  Семенівської центральної районної бібліотеки, що обслуговує   користувачів юнацького віку та дорослих. Ознайомились з відділом абонементу, читального залу та Інтернет-центром, що налічує  6 компютерів. Познайомились з довідковим та краєзнавчим фондом бібліотеки, переглянули книжкові виставки: «Криниця пам'яті рідного краю»(про письмеників та поетів земляків), виставкою –рекламою «Книги, що знають усе» (про енциклопедіїї, довідники, словники) та книжковою виставкою  «Закони за якими вчимося, працюємо , живемо», до Всеукраїнського тижня права.
 В програмі заходу відбулася зустріч з провідним спеціалістом районного відділу юстиції Іриною Зубчук, яка провела бесіду про права та обов'язки неповнолітніх.
Завдячуючи приватному підприємцю Зої Степанівні Кравченко, гості  за чашкою чаю продовжили спілкування, ласували солодощами.
Сподіваємось на нові зустрічі! Семенівська ЦРБ гостинно запрошує всіх бажаючих та скористатися її послугами!

















Немає коментарів:

Дописати коментар