четвер, 3 грудня 2015 р.

Семінар-практикум

Нові форми організації та планування роботи бібліотек

2 грудня в Семенівській центральній районній бібліотеці відбувся районний семінар-практикум бібліотечних працівників на тему «Нові форми організації та планування роботи  бібліотек на 2016 рік».
Семінар  розпочала директор К.О. Яковенко та акцентувала  увагу на здачі річних звітів про роботу бібліотек за 2015 рік та основні завдання та планування роботи на 2016 рік.
 Працівниками структурних підрозділів  центральної районної бібліотеки було  надано  консультації.  Це  і  питання проведених масових заходів, щодо відзначення знаменних і пам’ятних дат, які будуть відзначатися на державному рівні, і нормування робочого часу на основні процеси роботи у публічній бібліотеці, комплектування  та списання фондів, інформаційно-бібліографічної  діяльності, про наповнення  блогів і сайтів інформацією про роботу сільських бібліотек.
Відбулося нагородження бібліотечних працівників грамотами та подяками за участь в обласних конкурсах . 

Традиційно закінчився семінар  творчим спілкуванням, під час якого бібліотечні фахівці мали змогу обмінюватися думками, досвідом та обговорити важливі завдання щодо подальшого розвитку бібліотек району.















Немає коментарів:

Дописати коментар