вівторок, 11 грудня 2018 р.

Всеукраїнський тиждень права



До Всеукраїнського тижня права, який цьогоріч проходить з 10 по 14 грудня,  в Семенівській центральній районній бібліотеці проведено правознавчий діалог «Знай свої права – змінюй своє життя». Захід проведено з учнями Семеніського НВК№1.
В програмі заходу відбувся флеш моб.
Захід відбувся за участю  заступника начальника відділу Семенівського Бюро правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Олени Вареник та головного спеціаліста Тетяни Новобранець, а також працівників Семенівського районного сектору з питань пробації, 
начальника, майора внутрішньої служби Юлії Лут, провідного спеціаліста Ніни Олійник, фахівця Альони Ярощук.
Одним з головних  завдань правового виховання є озброєння учнів знаннями законів, підвищення їх юридичної обізнаності, систематичне інформування їх про актуальні питання права. Правові знання є тим підґрунтям, на якому формується правова свідомість. Вони допомагають учням співвідносити свої вчинки і поведінку своїх товаришів не лише із загальновідомими моральними нормами, а й з вимогами законів, коригувати свою поведінку, змінювати її у правильному напрямі.
 















   

Немає коментарів:

Дописати коментар