середу, 5 грудня 2018 р.

Семінар - нарада бібліотечних працівників району


5 грудня  2018 року  в   Семенівській центральній районній бібліотеці  відбувся районний семінар   «Планування роботи бібліотек на 2019 рік  та   особливості звітності   за 2018 рік».          
Учасників семінару привітала    директор    ЦРБ  Лідія Григорівна Шумейко та ознайомила з програмою семінару.       
Провідний бібліограф З. Іващенко  в своєму виступі говорила  про   напрямки бібліотечної  роботи,  найважливіші державні, ювілейні дати, які  відзначатимуться в Україні  та країнах світу, про  роботу  бібліотек з питань краєзнавства,   впровадження інновацій,  використання сучасних технологій, рекламно - іміджеву діяльність сучасної бібліотеки на селі.       
Директор Л.Шумейко зробила  короткий аналіз   роботи бібліотек  району    поточного року, а також  в своєму виступі  наголосила ,що плануючи діяльність, кожна бібліотека повинна чітко відчувати та реагувати в своїй роботі на нові потреби суспільства.  Було розглянуто ряд   інших питань по роботі з фондом, про впровадження в практику роботи інноваційних ідей Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім.. Панаса Мирного. Учасники семінару познайомились з досвідом впровадження інноваційних ідей в інших бібліотеках області.       
На нараді – семінарі  І.М. Синенко, в.о. завідувача сектору культури та туризму Семенівської РДА, привітала  бібліотекарів  району  з  наступаючими зимовими святами та відзначила кращих працівників грамотами.  











Немає коментарів:

Дописати коментар