вівторок, 21 лютого 2023 р.

Пам' ять завжди жива.. Герої небесної сотні.

 

Щорічно 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують про подвиг учасників Революції гідності 2013–2014 років та вшановують пам’ять загиблих під час протестів. Серед них – представники різних професій, віку та статей, прості люди, які приїхали з різних куточків України й навіть з-за кордону, щоб відстоювати щасливе майбутнє.

Подвиг Героїв Небесної Сотні є прикладом незламності духу, нескореності, віри і любові до своєї держави. Події 2014 року показали, що боротьба була недаремною, і сьогодні, врахувавши ідеї та уроки минулого, нове покоління продовжує боротьбу в страшній війні, в якій кожен з нас несе відповідальність за майбутнє України.
КУ «Семенівська центральна бібліотека» разом з бібліотеками-філіями також вшанували пам’ять героїв, організувавши книжкові виставки, інфомаційні години, години пам’яті.
На фото представлені виставки КУ «Семенівськї центральної бібліотеки», Богданівської, Заїчинської, Подолянської, Чаплинської, Вереміївської, Малолипнягівської, Новоселицької бібліотек-філій.









Немає коментарів:

Дописати коментар