понеділок, 25 травня 2015 р.

Нові зустрічі, нові книги!

          Нещодавно в  Семенівському  народному краєзнавчому  музеї, в літературній вітальні,зібралися любителі поезії, знані поети краю  так і початківці. Директор Семенівської центральної районної бібліотеки К. Яковенко отримала в подарунок книги від шанованої всіма нами поетеси, заслуженого діяча мистецтв України, чарівної Ніни Антонівни Супруненко. Це дві книги Станіслава Миколайовича Пазиніча з дарчим написом для читачів та працівників Семенівської ЦРБ.
         
Книга
Станіслав  Миколайович Пазиніч. До 75-річчя з дня народження [Текст]: біобібліографічний покажчик/уклад. Л.П. Семененко.-Харків: Майдан, 2015.- 400с.:іл містить основні  біографічні дані професора С.М. Пазиніча, список наукових праць, і висловлювання відомих вчених, які характеризують його як дослідника, педагога та особистість. Наведено систему покажчиків та інший бібліографічно-довідковий матеріал. Розміщено також фрагменти окремих робіт за період 2010-2014рр, які відображають внесок автора у розробку теорії філософії, професійної культури, логіки, філософії освіти та філософії управління.
       
Друга книга
Пазиніч С.М. Філософські поради/ С.М. Пазиніч. -Х. : Майдан, 2015.- 312с.:іл. присвячена темі людських відносин як особливого духовного досвіду. Автором представлені роздуми про типові ситуації буденного життя: пристрасть і журба, одержимість і лінь, успіх і заздрість, скнарість і щедрість, любов і ревнощі та інші стани людської душі. В одному випадку він радить уникати негативних ситуацій, в іншому, використовувати позитивний моралістичний досвід, як життєствердну мотивацію в розвитку яскравої індивідуальності.
Працівники Семенівської центральної районної бібліотеки вдячні автору книг  С. Пазинічу та Н. Супруненко за подаровані книги. Дуже приємно, що Ніна Антонівна  завжди знаходить час, щоб завітати до нашої бібліотеки. Часом навіть від коротких хвилин спілкування отримаєш  хороші незабутні враження.
Чекаємо на нові зустрічі з земляками! А вас, шановні користувачі, запрошуємо переглянути та прочитати нові книги Станіслава Миколайовича Пазиніча.

Немає коментарів:

Дописати коментар