середу, 16 квітня 2014 р.

СЕМІНАР - ТРЕНІНГ " ПУБЛІЧНІ БІБЛІОТЕКИ - МОСТИ ДО Е-УРЯДУВАННЯ

Семінар-тренінг організований Аналітичним Центром «Бюро економічних та соціальних досліджень», ПОУНБ імені І.П. Котляревського у рамках проекту «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування ІІ раунд» за підтримки програми «Бібліоміст» та Департаменту інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.
 Захід відбувся у приміщенні Кременчуцької центральної районної бібліотеки. На навчання прибули представники від органів влади, бібліотекарі Семенівського і Кременчуцького районів. 
 Суть навчань для присутніх представив тренер проекту Вадим Штефан. Він наголосив на необхідності переходу до нових способів комунікації, які підвищать роль громадянського суспільства в управлінні державою.
Основною метою тренінгів є підвищення рівня використання електронних послуг та удосконалення якості діючих електронних послуг.
 Надія Микитенко, тренер з е-урядування, навчила присутніх маленьким «таємницям» користування електронними сервісами. «Нічого складного тут немає – все ясно і доступно. Головне не бійтеся використовувати можливості електронних ресурсів, адже вони створені для Вас». Учасники тренінгу мали можливість познайомитися з сайтами Міністерства юстиції, МВС, Пенсійного фонду та іншими.
 Семінар пройшов в конструктивному діалозі тренерів з аудиторією.

Немає коментарів:

Дописати коментар