вівторок, 15 квітня 2014 р.

ІСТОРІЯ УСПІХУ ...

Уже майже два року працює центр вільного доступу до Інтернету в Семенівській центральній районній бібліотеці. З перших днів користувачі шикуються у чергу щоб попрацювати, поспілкуватися або пограти в мережі Інтернет. 
Життя в бібліотеці пожвавішало.
Але я хочу розповісти про щасливий випадок, який нещодавно трапився у нас. Одна талановита дівчинка, яку звуть дуже красивим ім’ям Богдана, дуже любить малювати. Вдома у неї чимало картин виготовлених в техніці графіки, живопису, декоративно-прикладній ліпці. Богдана часто приходила в центр вільного доступу до Інтернету, переглядала роботи інших відомих художників, скульпторів. 
Прочитавши в Інтернеті на сайті Полтавської обласної
юнацької бібліотеки ім. О.Гончара, що організовується конкурс на кращий ескіз поштової марки серед молодих користувачів бібліотек області «Полтавськими шляхами Кобзаря», Романенко Богдана учениця 8-А класу НВК №2 вирішила брати участь у цьому конкурсі.
В конкурсі брали участь 45 робіт з 26 бібліотек області, конкуренція була дуже жорстокою. Журі високо оцінило талант дівчинки і нагородило Дипломом ІІ ступеня і цінним подарунком. Радості не було меж!!! 
Ми всі дуже раділи цій перемозі, вітали талановиту дівчинку. Адже ця перемога так була їй потрібна, вона навіть не мріяла, що завдяки своїй праці і інформації яку вона отримала в бібліотеці, спілкуючись з друзями в соц. мережі вона здобула перемогу.
Богдана вірить в те, що перемогти їй допоміг щасливий випадок.
Весь колектив Семенівської районної бібліотеки вітає нашу юну читачку, художницю і просто дуже милу, красиву   дівчинку Богдану Романенко з перемогою!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар