середу, 18 березня 2015 р.

КНИГИ ПОДАРОВАНІ ЧИТАЧАМИ

 Семенівська ЦРБ висловлюють щиру подяку всім дарувальникам за внесок у формування фондів.
  Ми вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги, і будемо вдячні всім, хто візьме участь у цій акції "Подаруй бібліотеці книгу".
  Звертаємось до всіх, кому не байдужа доля науки, освіти та культури: дайте нове життя вашим зібранням!
 Якщо у Вашій домашній бібліотеці є підручники, довідники, художня література, книги іноземними мовами, альбоми, якими Ви не користуєтесь, їх може прийняти бібліотека, де вони знайдуть свого вдячного читача.
 Дарунки книг бібліотекам – це дуже давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду без залучення додаткових джерел фінансування.

Книги подаровані читачами:


Базілевська, О.Я. Фінансовий аналіз [Текст]: теорія та практика: навч. посіб. / О.Я. Базілевська. - К.: Центр учбової літератури, 2009. - 328с.

Анотація. Пропонований посібник за структурою та логікою відповідає типовій програмі дисципліни «Фінансовий аналіз». Теоретичний матеріал підпорядкований вивченню основних методів, прийомів та моделей фінансового аналізу. В центрі уваги – аналіз активів та джерел формування капіталу підприємства, умови фінансової стійкості підприємства, дослідження ліквідності, рентабельності та ділової активності підприємства, визначення інвестиційної привабливості підприємства, побудова моделей прогнозування ймовірності банкрутства. Контрольні питання, наведені після кожної теми, охоплюють всі головні проблеми курсу. Опрацювання тестів та практичних завдань, які розроблені до кожної теми, дає можливість у процесі вивчення тем встановити зворотній зв'язок, отримати уявлення про рівень засвоєння навчального матеріалу.


Захожай, В. Б., Попов, І.І., Коваленко, О.В. Практикум з основ статистики [Текст]: Навч. посібник / В. Б. Захожай, І.І. Попов, О.В. Коваленко. - К.: МАУП, 2001. - 176с.: іл.
Анотація. Пропонований посібник є індивідуальним наскрізним завданням з курсу "Основи статистики". Наведений пакет прикладних програм призначений для прискореного розв'язання на ПК або для перевірки правильності розв'язання будь-якої з 1220 наведених задач.


Ізмайлов, К.В. Фінансовий аналіз [Текст]: Навч. посібник / К. В. Ізмайлов. - К.: МАУП, 2001. - 152с.:іл.
Анотація. У пропонованому посібнику подається система методичних і прикладних відомостей з фінансового аналізу як складової сучасного менеджменту. посібник базується на чинних в Україні законодавчих і нормативних актах, методичних та інструктивних документах з питань фінансового аналізу.

Иванов, В.М. Деньги и кредит [Текст]: курс лекций / В.М. Иванов. - К.: МАУП, 2003.- 288с.: ил.
Анотація. Курс лекций, охватывающий 25 тем, предназначен для изучения происхождения, роли и функций категорий "деньги" и "кредит". Не претендуя на окончательное решение дискуссионных вопросов в теории, автор стремился увязать достижения западной и отечественной экономической мысли.
Для студентов и всех, кто интересуется сущностью денег, кредита, банков, сегментов финансового рынка как совокупности экономических отношений, имеющих прямую и обратную связь с процессом общественного воспроизводства.

Карпенко, С.Г., Іванов, Є.О. Основи інформаційних систем і технологій [Текст]: Навч. посіб. - К.: МАУП, 2002. - 264с.: іл.
Анотація. У посібнику викладено основні відомості з використання інформаційних технологій і базові засади роботи з інформаційними системами. Описано принципи побудови файлової системи з елементами графічної оболонки на базі операційної системи Windows 2000 і програми Word 2000 та Ekcel 2000, способи створення та формування документів, здійснення розрахунків у таблицях, принципи обробки елементарних баз даних.

Макаровська, Т.П., Бондар, Н.М. Економіка підприємства [Текст]: Навч. посібник / Т.П. Макаровська, Н.М. Бондар.  - К.: МАУП, 2003. - 304с.: іл.
Анотація. У пропонованому навчальному посібнику розглядаються діяльність сучасного підприємства як суб'єкта ринкових відносин, його ресурсне забезпечення, інфраструктура та організація виробничого процесу, а також основні фінансово-економічні результати діяльності в контексті сучасного законодавства щодо структурної перебудови, сучасної інноваційної та інвестиційної політики, державного регулювання економіки.
Для студентів вищих навчальних закладів, слухачів післядипломної освіти і працівників, які займаються проблемами виробничого менеджменту і підприємництва.

Федоренко, В.Г. Інвестеційний менеджмент [Текст]: Навч. посібник. - 2-ге вид., доп. / В.Г. Федоренко. - К.: МАУП, 2001. - 280с.: іл. 
Анотація. У пропонованому посібнику розкриваються сутність і зміст основних законів категорії одного з найважливіших напрямків менеджменту - інвестиційного.

Немає коментарів:

Дописати коментар