пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Книга для людини-як сонце у житті


До Всеукраїнського дня бібліотек в Семенівській ЦРБ було проведено свято книги «Книга для людини-як сонце у житті».
«Скажи мені, з ким ти дружиш, і я скажу тобі, хто ти?»,з таким же правом можна сказати: « Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу тобі, хто ти»,- такими словами розпочала захід ведуча  бібліотекар  О. Мартус.
Із книгою і словом поріднися,
Хай буде книга – твій насущний хліб.
Тож зачерпни із неї і напийся,
Снаги, що в серці залишає слід.
Книги – плоди мудрості, джерело мудрості, світло мудрості. Вони навчають нас любити нашу землю, її мову, мистецтво. За допомогою книг ми мандруємо світом,пізнаємо себе і людей, знайомтеся з подіями, які відбулися у давнину, заглядайте у майбутнє.
А далі розмова продовжилась у формі діалогу з учасниками свята. Всі дійшли до спільної думки, що книгу не можливо нічим замінити  хоча ми живемо в час науково – технічного прогресу. Все життя книга допомагає нам вчитись, працювати, жити.
Діти читали вірші, ділилися враженнями про прочитане, відповідали на питання вікторини «Бібліотека – книжчин дім». Активними учасниками свята були М’якота Євген, Пінчук, Владислав, Романенко Валерія,Козачок Ілона. 
Провідний бібліограф  З. Іващенко  провела бесіду по книгах біля книжкової виставки «Планета книжок-це твоя планета.
Директор К. Яковенко подякувала  кращим користувачам за активну участь у конкурсах та вручила грамоти, подяки, дипломи та подарунки. 
Ярмоленко Валентина Станіславівна, вчитель Семенівського НВК№1, подякувала працівникам бібліотеки за підготовку та проведення свята. 







Немає коментарів:

Дописати коментар