понеділок, 19 жовтня 2015 р.

АКЦІЯ ДОБРОТИ!



Семенівська центральна районна бібліотека долучилась до акції благодійного фонду «ОВЕС» «Збирай кришки на протези для воїнів».
Головною метою проекту є виготовлення протезів для постраждалих в зоні АТО.
Дана ідея запозичена. Вперше запровадили збирати кришки турки, а їх підхопили європейці. Дійшла черга і до нас українців. Складова пластмасових кришок є складовою, що входять  для виготовлення штучних протезів.
Працівниками та користувачами Семенівської центральної районної бібліотеки було зібрано пластикові  кришки та передано семенівським волонтерам , які передадуть їх для подальшої переробки.

До акції долучились і сільські бібліотеки району. Дукуємо  за активну участь у акції працівникам  та користувачам Оболонської сільської бібліотеки.







Прості, і навіть банальні кроки можуть принести неоцінену користь. Чим більше людей підтримає соціальну ініціативу, тим більше протезних виробів зможуть потрапити до тих, хто їх дійсно потребує.  
Ця добра справа дає велику надію на повернення наших хлопців до повноцінного життя.
Акція «Збирай кришки на протези для воїнів» триває і якщо ми об’єднаємося, то зможемо допомогти не одному десятку вояків, які потребують нашої допомоги.


Немає коментарів:

Дописати коментар