понеділок, 12 жовтня 2015 р.

АКЦІЯ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ» в дії



      Дарунки книг в рамках акції «Подаруй бібліотеці книгу» – це дуже давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду без залучення додаткових джерел фінансування. В рамках цієї акції  користувачі та  мешканці  селища приносять нам вже прочитані книги з домашніх бібліотек.
Дирекція та колектив Семенівської ЦРБ  висловлює  щиру подяку всім дарувальникам за внесок у формування наших  фондів.
      Найчастіше ми зовсім не замислюємось над значенням слова «дякую». Але саме воно дарує нам радість і позитивні емоції, без яких наше життя стало б сірим і похмурим. Ось чому так важливо, щоб слова подяки йшли від чистого серця.

      Наш колектив висловлює щиру подяку за подаровану літературу та повагу до бібліотеки: Неліпі Наталії Дмитрівні, Змагі Галині Сергіївні, Клименку Володимиру Івановичу,  Дудкі Ларисі, Зубчук Людмилі Миколаївні, Зубренку Миколі Григоровичу, Гирявій Лідії Григорівні, Гаврилюк Ніні Луківні, Пилипенко Галині,  Мотченку Миколі Михайловичу, Руденко Ніні Олексіївні,  Сушко Миколі Васильовичу, Підгорному Григорію Володимировичу, Самбуру Володимиру Борисовичу, Пахомову Анатолію Івановичу, Бобиль Микола, Книш Любові Вікторіві, Лавріненко Галині Миколаївні.

Колектив нашої бібліотеки  впевнений, що подаровані книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними.
Серед подарованих книг переважають твори художньої літератури. Це книги воєнної тематики, історичного, детективного жанру, книги любовного роману, фентезі.

Приємно, що  фонд  бібліотеки поповнився книгами наших земляків  Миколи Шудрі та Валентина Чемериса.
Пропонуємо переглянути книжки і інших  жанрів та напрямків: народної медицини, про знамениту ясновидицю Вангу, кулінарію, гумор та сатиру. 
Ми щиро вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці книги і будемо вдячні усім, хто візьме участь у цій акції. Віримо, що гарні справи завжди повертаються добром.
Благодійна акція не є епізодом в житті бібліотеки. Вона триває. Запрошуємо усіх бажаючих  долучитися до благородної справи.

Немає коментарів:

Дописати коментар