неділю, 24 серпня 2014 р.

МІТИНГ ПО ВШАНУВАННЮ БОРЦІВ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ В СЕЛИЩІ

Біля приміщення Семенівської ЦРБ  о дев'ятій  годині відбувся урочистий мітинг по вшануванню борців за незалежність України та покладання квітів до стели «Борцям за свободу України: нинішнім, минулим і прийдешнім» за участі керівництва району, депутатів районної ради, сільських голів, колективів установ, організацій, громадськості. 
Роки незалежності стали випробовуванням для нас на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Нині ми усвідомлюємо, що творення держави - її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок.
Увесь світ визнав нашу державу суверенною. Про це мріяли десятки поколінь українців, але тільки нам судилося отримати цей важливий в історичному сенсі шанс бути господарями на своїй багатій та прекрасній українській землі. Ми не маємо права його втратити, а зобов’язані виправдати надії наших великих попередників.
Зараз наша держава та ми з вами переживаємо непрості часи. Йде війна. Гинуть наші воїни.
Розпочато захід хвилиною мовчання: семенівська земля зазнала тяжкої втрати - загинув наш земляк, житель села Оболонь Євген Клименко, який добровольцем вирушив на
Схід країни аби боронити її цілісність. 
З побажаннями мирного неба, зі словами впевненості у кращому майбутньому нашої держави до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Сергій Федорченко, голова районної ради Ольга Мохун та заступник голови обласної ради Сергій Стадніченко.

Нехай завжди буде мирним і чистим небо над нашою незалежною державою, над нашою Семенівщиною!

Немає коментарів:

Дописати коментар