пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

БІБЛІОТЕКАР ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТТЯ

В Семенівській ЦРБ  пройшов І (районний) етап обласного конкурсу професійної майстерності серед бібліотекарів, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек, «Бібліотекар третього тисячоліття».
Обласний конкурс професійної майстерності серед бібліотекарів області, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек «Бібліотекар третього тисячоліття» проводиться з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.
Конкурс проводиться з метою: підвищення професійної компетентності та соціальної значущості професії бібліотекаря в суспільстві; стимулювання творчої ініціативи бібліотечних працівників; зростання теоретичного рівня та професійної майстерності бібліотекарів; популяризації і поширення кращого бібліотечного досвіду; пошуку нових інноваційних форм та методів в бібліотечній роботі.
Важливим етапом конкурсу було виконання домашнього завдання – створення проекту бібліотечних перспектив «Від ідеї до втілення з правового виховання Семенівської ЦРБ» у форматі печа-куча, перевірки знань рідної української мови, розгадування літературного кросворду.
Після перегляду робіт згідно з набраними балами було визначено, що перемогла Самбур Галина Володимирівна, завідуюча відділом обслуговування ЦРБ.

Нікому не секрет, що професія бібліотекаря не є легкою, але у соціальному плані вона надзвичайно важлива. Від Вашої праці Галино Володимирівно, залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, а в решті решт і її успішний розвиток. Тож дозвольте ще раз поздоровити Вас з цією перемогою  і побажати щастя та впевненості у власних силах.
Вперед до ПЕРЕМОГИ!

Немає коментарів:

Дописати коментар