вівторок, 12 серпня 2014 р.

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ «БІБЛІОТЕКА У ЖИТТІ ГРОМАДИ: ЙДЕМО У МАЙБУТНЄ РАЗОМ»

З серпня по грудень 2014 року у нашому районі проводяться обласні Громадські обговорення «Бібліотека у житті громади: йдемо у майбутнє разом» проводяться відповідно до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу", ініціативи Української бібліотечної асоціації (УБА) в рамках Програми з адвокації  "Через бібліотеки - до знань".
Мета Громадських слухань  –  привернути увагу місцевих громад, органів місцевого самоврядування та влади до бібліотек, виявити й обговорити проблемні питання функціонування книгозбірень, визначити перспективу розвитку бібліотечного обслуговування в районі, накреслити шляхи модернізації книгозбірень.

Долучитися до обговорень можна буде, подавши пропозиції та зауваження у кожну з бібліотек нашого району. Ви можете заповнити анкету, надати інтерв’ю, залишити відгуки у скриньках для пропозицій, надіслати листа.
Бібліотеки - це центри відпочинку, центри проведення дозвілля, одним словом - це найкраще місце для спілкування громади, місце зустрічі.
Тож запрошуємо Вас, шановні користувачі, взяти участь в обговореннях. Нам важлива ваша думка. Будьте активними, від кожного з нас залежить, якою буде завтра бібліотека нашої громади!
Контактний телефон: 91-3-95

Немає коментарів:

Дописати коментар