четвер, 2 жовтня 2014 р.

ВІТАННЯ З ПЕРЕМОГОЮ У КОНКУРСІ

Обласний конкурс "Бібліотека року Полтавщини" проводився з ініціативи Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.
Конкурс проводився в два тури:
  • І тур районний відбірковий;
  • ІІ тур обласний підсумковий.
Протягом останніх місяців на Полтавщині обирали кращу бібліотеку. За цей час журі оглянули бібліотеки області, і нарешті, оголосило своє рішення. 30 вересня поздоровлення із перемогою в обласному огляді-конкурсі «Бібліотека року Полтавщини" приймала Оболонська сільська бібліотека Семенівського районну.
  Сьогодні ця бібліотека є гарантом права кожної людини на безкоштовний доступ до інформації. А завдяки фінансовій підтримці Оболонської сільської ради, віднедавна місцеве населення може реалізувати це своє право в сучасному, відремонтованому приміщенні, де завжди тепло, затишно й комфортно.
  
Оболонська сільська бібліотека брала активну участь у конкурсі з організації нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет. І здобула перемогу, вона отримала три нових комп’ютери з повним програмним забезпеченням.
  Цей конкурс, на наш погляд, дав черговий імпульс для розвитку бібліотечної справи, і тим самим ще раз привернув увагу і обласної, і районної, і місцевої влади до розвитку сільських бібліотек. Без підтримки влади на всіх рівнях не могли б зробити жодного кроку в розвитку культури.
Дорогі колеги!
  Відповідно й Ваші досягнення на бібліотечній ниві є результатом системи роботи закладу, у якому панує творчий пошук і атмосфера взаємоповаги між бібліотекарем й читачем.
ВИ – бібліотекарі,  крокуйте в ногу з часом, показуйте високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняйтеся  на досягнутому.

  Від імені Семенівської ЦРБ хочемо побажати Вам подальших успіхів і здобутків! Хай Конкурс розкриє перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу!
  Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів та звершень !

Немає коментарів:

Дописати коментар