вівторок, 7 жовтня 2014 р.

ЗУСТРІЧ З НІНОЮ СУПРУНЕНКО

  Сьогодні важко сказати, де і коли розпочалося те джерело, яке на сьогодні, подолавши багато століть, мужніючи і розвиваючись у них, витворилось у могутній потік, який ми називаємо поезією. Від часу І. Котляревського до днів Т. Шевченка, а від них до епохи І. Франка, Лесі Українки, і аж до наших днів, українська поезія, будучи живою гілкою української літератури, збагачувалася неповторними зразками поетичного мистецтва.
 Тепер на всеозброєнні людському стало гостре полум’яне слово поезії. І сьогодні в час бурхливого розвитку техніки і прогресу ми з гордістю можемо назвати наш вік – віком поезії, а нашу землю – планетою життя.
 3 жовтня 2014 року в Семенівській ЦРБ, щоб ближче познайомитися з поетесою Ніною Антонівною Супруненко, послухати її вірші, поділитися думками про поезію, відбулася
зустріч з шанувальниками її поезії. То ж перепусткою на цю зустріч були відкриті душі і серця.
 В цей осінній, але сонячний день поетеса подарувала всім присутнім крапельку тепла та любові, допомогла доторкнутися до прекрасного та вічного.
Її зоря засвітилася в селі Новоселиця Семенівського району на Полтавщині.
Присутні дуже уважно слухали виступ поетеси, бо всі вірші написані від щирого серця, сповнені любов’ю до України, 
Квіти до пам'ятника 

Т.Г. Шевченку.
рідного краю. Багато віршів присвячено матерям, жінкам.
 Молодь слухала поетичні рядки авторки, оплесками дякуючи за кожний окремий твір. Юні і талановиті семенівці не втримались і вирішили поділитися своїм умінням складати віршовані рядки.
 Таким чином, творча зустріч з юнаками та дівчатами переросла у справжній майстер-клас від поетеси – Ніни Супруненко. Вона говорила цінні поради і «благословила» на творчу діяльність.
 Подарувати книги з автографом – це не тільки гарна традиція, але й чудовий спосіб залишити приємну згадку про себе.
Ми вдячні Ніні Антонівні, за подаровані книги у нашу бібліотеку. Вони стануть відчутним джерелом поповнення книжкового фонду.
 Ми пишаємось такими подарунками і охоче ділимося зі своїми відвідувачами, організувавши для них віртуальну виставку – демонстрацію «На пошану бібліотеки – мовою автографів».
На добру згадку  зробили світлини з працівниками бібліотеки.
Запрошуємо всіх, кого цікавить поезія у читальний зал бібліотеки.
 PS
 Пропонуємо згадати відому мудрість "Книга - найкращий подарунок" і зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці книгу.
Не втомлюйтеся робити добро!

Немає коментарів:

Дописати коментар