середу, 26 листопада 2014 р.

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР "СУЧАСНА БІБЛІОТЕКА: ФОРМУЄТЬСЯ ВЛАСНИЙ ІМІДЖ"

19-20 листопада 2014 року у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського відбувся обласний семінар-нарада «Сучасна бібліотека: формуємо власний імідж» директорів районних і міських ЦБС, районних бібліотек та завідуючих міськими бібліотеками для дорослих міст Лубни, Миргород.
 Відкрила семінар директор Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Т.І. Зеленська, яка ознайомила присутніх з програмою роботи семінару, окреслила коло професійних питань для обговорення.

 У роботі семінару взяв участь начальник управління культури Полтавської облдержадміністрації Г.І. Фасій. 
З виступом «Імідж бібліотеки як фактор її розвитку» всіх присутніх ознайомила директор Полтавської обласної
універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського. Всі учасники семінару заслухали виступи директорів Гадяцької ЦБС, Лубенської ЦБС, директори охоче поділилися власним досвідом роботи.
 Під час семінару учасники отримали консультації «Сучасна бібліотека – рівні можливості для всіх користувачів», «Імідж бібліотеки – через рекламу», «Звітність за 2014 рік та основні напрями діяльності публічних бібліотек області у 2015 році», «Організація інформаційного-бібліографічного обслуговування користувачів юнацького віку в бібліотеках області у 2015 році», «Основні напрямки роботи бібліотек з користувачами – дітьми на 2015 рік».
На семінарському занятті відбулась презентація Оболонської сільської бібліотеки яка стала переможцем конкурсу «Бібліотека року Полтавщини – 2014» в номінації сільська бібліотека. Презентацію провела бібліотекар Т.М. Моргун у своїх презентації вона розповіла про історію бібліотек і власні напрацювання у різних
напрямках роботи. Наші колеги завідуюча Н.Г. Ногорна,
бібліотекарі Т.М. Моргун, С.І. Савинська нагороджені за перемогу у конкурсі Дипломом І ступеня та цінним подарунком (цифровим фотоапаратом) управління культури Полтавської облдержадміністрації . 
 Підводячи підсумки, директори бібліотек підкреслили практичну значущість семінарів-нарад, відмітили найцікавіші ідеї, представлені учасниками на семінарі, побажали перспективних напрацювань та вдячних читачів.

1 коментар:

  1. Таня вітаю тебе з успіхом бажаю тобі і твоїм колегам подальшого процвітання

    ВідповістиВидалити