понеділок, 20 липня 2015 р.

"Літературні лавочки"

Нещодавно працівники Семенівської центральної районної бібліотеки та бібліотеки для дітей в центрі  селища організували «Літературні лавочки».  Перехожі, а це жителі селища і гості, мали можливість під відкритим небом не тільки відпочити, а й переглянути цікаву та корисну інформацію.  Цього разу до їх послуг було представлено книги земляків: О. Дудника, А. Пахомова, І.Перепеляка а також поезія Василя Шугала, Віри Таран та  широкий вибір сучасних журналів  для дітей, молоді і людей літнього віку.



Односельці  поета Василя Шугала, якого на жаль не має серед нас,  переглянули  його книги "Там де живе любов" та "Неопалима  купина". Згадували його теплими словами читаючи зворушливі вірші про маму, без якої він зостався так рано, про Україну, про семенівський край. 













Працівники бібліотеки роздавали візитівки та запрошували до сучасної Семенівської центральної районної бібліотеки та бібліотеки для дітей.
  Сучасна бібліотека пропонує не тільки взяти у користування  книги, переглянути періодичні видання, скористатися довідковими виданнями. Користувачі мають можливість скористатися вільним  доступом до мережі Інтернет . Кожен бажаючий може стати учасником  масових заходів різноманітної тематики.
Як отримати субсидію, як скористатися соціальними пільгами чи отримати інформацію з питань оподаткування, а можливо і влаштуватися на роботу про все це та багато іншого  та корисного ви дізнаєтесь завітавши до нашої бібліотеки.
Семенівська центральна районна бібліотека завжди чекає на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар