неділю, 26 липня 2015 р.

Вебінар у бібліотеці


23 липня  Семенівська центральна районна бібліотека долучилась до онлайн-трансляції вебінару на тему: «Децентралізація. Перші підсумки та завдання на найближчу перспективу», який проходив у Американському домі столиці.
Під час проведення вебінару відбулось обговорення питань стосовно особливостей реформи децентралізації та її впливу на життя місцевих громад.


Понад 250 громад з усієї країни взяли участь у події, долучившись  до онлайн-трансляції з місцевих бібліотек.
Понад двох годин йшло обговорення питань децентралізації з ключовими спікерами: заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеславом Негодою, директором Місії Агентства США з міжнародного розвитку в Україні Джедом Бартоном та виконавчим директором Асоціації міст України Мирославом Пітциком. Вони відповіли на безліч запитань як від безпосередніх  учасників події так і від  онлайн-аудиторії.
 Понад 100 запитань надійшло від онлайн-аудиторії. Серед них були і такі:
Як бути з принципом добровільності  об’єднання громад?, Де має взяти громада кошти на розвиток інфраструктури, якщо на її території  не має підприємств? Коли відбудеться децентралізаці?, а також питання щодо роботи сучасних бібліотек та ін. 

Пропонуємо переглянути відеозапис вебінару «Децентралізація. Перші підсумки та
 завдання на найближчу перспективу»:http://youtube.com/watch?v=qTXl5WLSv6A

Немає коментарів:

Дописати коментар