четвер, 9 липня 2015 р.

«Валентин Чемерис: життя і творчість - то веселий смуток»


  «Знані і знатні мої земляки» 
   
  8 липня, працівники Семенівської центральної районної бібліотеки разом  з районним  краєзнавчим музеєм провели літературний колаж  «Валентин Чемерис:  життя і творчість - то веселий смуток» присвячений земляку, шанованій людині, сучасному письменнику, сатирику, гумористу Валентину Лукичеві Чемерису.  
Саме цього дня йому виповнилося 79 років.
В літературній вітальні районного краєзнавчого музею  в теплій, дружній атмосфері захід розпочала ведуча провідний бібліограф Семенівської ЦРБ     З. Іващенко.
 Вона розповіла про життєвий і творчий шлях  автора, який написав  більше як 50 книг, зробила їх короткий перегляд. 

 Любов Мазанько, працівник музею розповіла про  творчі зв’язки з  Валентином Лукичем, поділилася спогадами з дитинства, яке пройшло в с. Заїчинці, звідки і вона родом, представила  його перші видані книги, які зберігаються в музеї.
Анатолій Іванович Пахомов, поет і прозаїк, член Національної спілки письменників України, подарував книги від самого автора, за його дарчим підписом, які передав Валентин Лукич, адже напередодні він  мав зустріч в м. Києві.

       
       
Всі присутні використавши  мобільний зв’язок, в гучному режимі, поспілкувалися та  привітали Валентина Лукича з Днем народження і побажали кріпкого здоров’я та нових творчих злетів. Автор уже готує нову книгу, яку з нетерпінням чекають шанувальники  його творчості.



Запрошуємо до  нашої  бібліотеки ! Читайте прекрасні твори нашого земляка Валентина Лукича Чемериса!



Немає коментарів:

Дописати коментар