середу, 22 березня 2017 р.

Нові надходження

Запрошуємо до читання!
Нові книги видавництва «Зелений пес».
Це  нова пізнавальна серія про життя видатних українських діячів «12 БАЛІВ» для дітей молодшого та середнього шкільного віку, а також для дорослих, які цікавляться історією та культурою України.
Головні герої книг — діти, які проводять розслідування і з'ясовують факти життя видатних українських постатей.
Серія має не тільки художньо-пізнавальний, а й навчальний характер — елементи енциклопедії та вміщена в кінці таблиця з датами дозволяють використовувати книгу як додатковий матеріал на уроках історії України та літератури, для написання рефератів, підготовки до відкритих уроків, написання творів тощо.
Книги серії не сприймаються як підручник, тому допомагають зацікавити дітей історією та культурою України і пробудити в них дух патріотизму.
Книги допоможуть читачеві зробити свої неупереджені висновки про діячів, які залишили вагомий слід у нашій історії, спираючись на самі лише факти їхнього життя.


84.4УКР6-4
Горянич, М. Леся Українка і я [Текст] : оповід. про життя поетеси Лесі Українки / М. Горянич. — К. : Гамазин : Зелений пес, 2016. — 48 с. : ілюстр. - (Серія «12 балів»).


У цій книзі Ви дізнаєтесь про життєвий та творчий шлях видатної української поетеси Лесі Українки, мужність, яку жінка виявляла протягом усього життя, незважаючи на те, якою б жорсткою не була до неї доля. Читач дізнається, у чому саме полягає міць та стійкість цієї тендітної дівчини.







84.4УКР6-4
Левицька, Віта. Степан Бандера і я
 [Текст] : оповідання /Віта Левицька.-К.: Гамазин, 2016.-48с., іл.-(Серія «12 балів»)  
         
Як отримати 12 балів з історії? Де знайти додаткову інформацію про ту чи іншу історичну подію?

У даному виданні Ви дізнаєтесь основні факти та події історичної доби, коли жив Степан Бандера і які спонукали його до боротьби, про сфальсифіковані несправедливі звинувачення. Саме читач самостійно зробить висновки і вирішить, на чиєму боці правда.         





84.4УКР6-4 Ручай, Ганна. Іван Мазепа і я [Текст] : оповідання/Ганна Ручай.- К.: Гамазин, 2016.-48с.: ілюстр. - (Серія «12 балів»).

У даному виданні Ви дізнаєтесь основні факти та події історичної доби, коли жив гетьман Іван Мазепа, його долю та зраду, у якій його звинуватили недруги і самостійно зробити висновки і обрати, чий саме бік Ви займатимете у цій суперечці. 48с., іл. (Серія «12 балів»). 









84.4УКР6-4
Ручай, Ганна. Маруся Чурай і я: оповідання/Ганна Ручай.-К.: Гамазин,2016.-48с.,іл. (Серія «12 балів»).

У цій книжці Ви дізнаєтесь про життя та творчість видатної поетеси й співачки ХVІІ ст. Марусі Чурай, яка стала символом незнищенної української пісні. Ви зможете самі розібратися, чому саме пісні цієї дівчини кликали до бою козацьке військо та зберігалися у пам’яті народу.






Немає коментарів:

Дописати коментар