неділю, 24 квітня 2016 р.

Новинки


На хвилинку зупинись

нові книги подивись!



84.4 УКР6       Дашвар,Л. Биті є.Гоцик [Текст] Книга 3/Люко    Дашвар; худож. В.Котляр.-Харків:  Книжковий    Клуб "Клуб  Сімейного Дозвілля", 2012.-272с.

Гоцик ані хвилини не сумнівався: Люба померла. Але що для нього означала ця втрата? Повернення до рідного села й перетворення на фермера, який шукає дружину? Швидко знудився. Ліпше вже все покинути й податися світ за очі, кудись до Європи, де саме поневіряється його мати. Дивак Ілія стає його супутником у мандрах — підступним другом і вірним ворогом. Разом вони ділитимуть чужий скарб і чужу дівчину. Чи вистоять непохитні Гоцикові принципи у двобої з людською гідністю, дружбою та коханням?

84.4РОС6      Вильмонт, Екатерина. Интелигент и две Риты[Текст] / Екатерина Вильмонт.-М.: АСТ, 2015.- 317с.


Інший раз життя нагадує в'язання. Один невірний рух, і ниточки повзуть, дивись, і вони вже заплуталися ... Так сталося і в житті професора Тверитинова. Минуле, сьогодення - все сплуталось, стягнули в тугий вузол. Чи зуміє він його розплутати? ...У цій книзі вперше виходить роман «Інтелігент і дві Ріти» і розповіді з циклу «Москва. Самопливу ».




84.4РОС6      Вильмонт, Екатерина. Кино и немцы![Текст]: Святочная история. 35  мая [Текст]: Повесть / Екатерина Вильмонт.-М.: Олимп, 2008.- 224с.


Начебто зовсім звичайний Новий рік, який люди так часто відзначають в теплому сімейному колі, раптом перетворився для Майї в гармидер з подій і несподіваних зустрічей. І старт Нового року дав чужа дитина, який подзвонив в двері рано вранці першого січня, - справжній новорічний подарунок, з яким в життя героїні прийшли і нові друзі, і нове кохання ...





Для вас, любителі детективів!

84.4РОС1       Акунин, Борис. Турецкий гамбит [Текст]/ Борис Акунин.- М. : "Захаров",                  2007.- 270с.
1877 рік, Російська імперія бере участь в жорстокій російсько-турецькій війні. Юна дівчина Варвара Суворова, петербурзька красуня передових поглядів і майже нігілістка, відправляється в зону бойових дій до нареченого. Почалася подорож як весела пригода, а потім Варвара раптом залишається одна в сумнівній придорожній корчмі, і випадкові попутники навіть грають на неї в карти ...
Про пригоди Варвари Суворової на Балканах, що опинилася в самому центрі інтригуючих подій і разом з таємним агентом Російської імперії Ераста Фандоріна викрили великий шпигунський змова, читайте в романі «Турецький гамбіт».




84.4РОС6       Валерьянов, А. Месть Зевса [Текст]: /Алексей Валерьянов.-М.: АСТ Русь-Олимп, 2009.- 347с.


У справі про вбивство відомого колекціонера олімпійських знаків і медалей Петра Івановича Іпполітова багато підозрюваних. Внучатий племінник, що відвідував діда незадовго до його загибелі багатий бізнесмен, "накинув оком" на унікальне зібрання московські колекціонери олімпійських реліквій ... На перший погляд здавалося, що після смерті старого його колекція знаходиться в цілості й схоронності. Однак незабаром з'ясувалося, що самі унікальні раритети зникли. Причому ні слідство, ні вбивця не мають інформації про їх місцезнаходження. Лише після довгих пошуків сищикам вдається вельми незвичайним способом розкрити загадковий злочин ...


84.4РОС6       Дягилева, Ирина. Пуля для похитителя [Текст]/ Ирина Дягилева.-М.: АСТ,                   2007.-318с.
Багаті батьки - надто ласий шматок для викрадачів. За життя свого сина вони віддадуть стан. Щоб визволити його з рук цинічних бандитів, вони підуть на все ... Трагедія прийшла в будинок відомого банкіра Арсеньєва, коли з прогулянки разом з новою гувернанткою не повернувся син Павлик. Два мільйони євро - ось ціна питання. Шантаж, погрози, вимоги - і невідомо, що з дитиною ... Розслідування у справі триває, підозрюється найближче оточення. Арсеньєв в розпачі зв'язується з бандитами і передає їм гроші. Але, отримавши жаданий викуп, чи залишать викрадачі дитини в живих? .. У нашій бібліотеці ви можете безкоштовно почитати книгу «Куля для викрадача». Щоб читати онлайн книгу «Куля для викрадача» по перейдіть вказаним посиланням. Приємного Вам читання.

84.4РОС6       Цыбульський, Владимир. Привет из Арлекина [Текст]/ Владимир Цыбульский.-М.: АСТ, 2006.-348с.
Іноді те, що ми бачимо, насправді лише міраж. Любов часом обертається ненавистю. Друзі стають ворогами. Смерть перетворюється на фарс ...


Загибель відомого медіамагната, глави видавничого дому - перша в ланцюзі злочинів. Все можна було б списати на трагічну випадковість, але незадовго до вступу в права спадщини молоду вдову закидають дивними картинками з підписом "Помста Арлекіна". Дуже схоже на дурний і жорстокий розіграш, але такі ж посили отримував перед смертю її чоловік ... Перелякана бізнеследі не довіряє спецслужбам і просить старого приятеля - кримінального репортера - розібратися в цій історії. Він же, вступивши в розслідування, розуміє, що його втягнули в чужу небезпечну гру, вибратися з якої можна, лише розгадавши всі таємниці ...
84.4РОС6       Седой, Н. Чужая масть [Текст]/ Николай Седой.-Донецк:БАО, 2014.- 288с.
Костянтин Рибкін, колишній майор спецслужб, знову вступає в непросту боротьбу з ФСБ. Адже для досягнення своїх цілей Контора не гребує нічим - ні співпрацею з криміналітетом, ні розробкою нового, особливо ефективного наркотичного засобу. А значить, хтось повинен їх зупинити!

Розплатою за спрагу справедливості для Костянтина стане зрада друзів, смерть близьких, нова любов. Але він знову і знову виходить переможцем зі складних ситуацій, тому що не вміє відступати!



84.4РОС6       Седой, Н. Капкан для оборотней Тепер мент і "правильні" бандити, які прийшли йому на помощ, роблять свій вибір і вступають в смертельну гру.Николай Седой.-Донецк:БАО,
 2014.- 288с.

У Пітері розгорається скандал, пов'язаний з частими викраденнями дітей. Виявляється, трафік живого товару на Захід існує під заступництвом вищих чинів російської поліції і ФСБ ... Дільничного Василю Семенову несподівано стають відомі прикмети викрадачів.
Тепер мент і "правильні" бандити, які прийшли йому на помощ, роблять свій вибір і вступають в смертельну гру.




84.4РОС6      Донской, Сергей. Воровской общак [Текст]/ Сергей Донской.-ЧП                                    "КРИСТАЛЛ БУК", 2015.-288с.

Молодого бандита Руслана підставили, вирішивши повісити на нього пропажу злодійського общака. Він був приречений поплатитися головою за свою довірливість, але кілер, посланий по сліду Руслана, виявляється його кровним братом. Чи вдасться їм удвох знайти і покарати реальних викрадачів общака? Чи витримає їх дружба випробування любов'ю до однієї дівчини? Як розпорядяться вони величезними грошима, якщо доберуться до них? Все це і багато іншого читач дізнається в новому романі Сергія Донського, пропонованого вашій увазі.





84.4РОС6       Марзинова, Свелана Червь[Текст]: роман/ Светлана Марзинова.-М.: АСТ МОСКВА: Транзиткнига,2006.- 316с.

Її чоловік убитий - а міліція вперто вважає те, що трапилося самогубством ... Її переслідує таємничий шантажист - і загрози його стають все більш страшними ...
Перед лицем смертельної небезпеки слабка жінка раптово знаходить силу. Жертва стає хижаком - і починає діяти!






Запрошуємо до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар