пʼятницю, 23 січня 2015 р.

КНИГИ ПО КРАЄЗНАВСТВУ ПОДАРОВАНІ ЧИТАЧАМИ

  З метою оновлення бібліотечного фонду наша бібліотека протягом тривалого часу приймає участь у доброчинній акції "Подаруй бібліотеці книгу". 
  Громадяни, заклади, організації та підприємства мають нагоду придбати та подарувати бібліотеці нові видання художньої літератури сучасних авторів та класиків, цікаві нові книги для дітей як українських, так і зарубіжних авторів. 
  З давніх давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє - є книга. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. 
 Тож недарма в народі кажуть "Людина перестає мислити, коли перестає читати". Упродовж багатьох століть пам'ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці.
  Але, на превеликий жаль, у зв'язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки сьогодні не в змозі поповнювати книжковий фонд новими надходженнями та періодичними виданнями.
  В кожного з нас є дома книги, які ми прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які люблять читати і не уявляють свого життя без книги. 
Працівники бібліотеки з задоволенням приймають книги від читачів з метою поповнення бібліотечних фондів.
КНИГИ ПО КРАЄЗНАВСТВУ ПОДАРОВАНІ ЧИТАЧАМИ:

"Гоголівські місця Полтавщини"[Текст]: туристично-екскурсійний маршрут. -  Полтава, 2009. - 98 с.

Злочин проти народу [Текст]: До 70-річчя голоду 1932-1933 років в Україні. Матеріали регіонального науково-практичної конференції 22 листопада 2002р. - Полтава, 2002. - 184 с.

Іван Аполлонов [Текст]: художнє скло, каталог виставки творів. - Київ: Спілка художників України, 1984. - 36с.: іл. 

Історії, обпалені війною [Текст]: Спогади жінок - остарбайтерів, зібрані на Полтавщині. - Полтава: Дивосвіт, 2012. - 100с.: іл.

Шудря, Микола. Геній найщирішої проби [Текст]: Нариси. Розвідки. Рец. Інтерв'ю публ./ Микола Шудря. - К.: Юніверс, 2005. - 382с.: іл.

Немає коментарів:

Дописати коментар